Direct een advocaat nodig

Heeft u direct een advocaat nodig omdat uw rijbewijs is ingevorderd? Heeft u uw rijbewijs dringend nodig en kunt u niet wachten tot een zitting? De bij ons netwerk aangesloten advocaten weten precies wat er nodig is om uw rijbewijs snel weer terug te krijgen. Wij brengen u in contact met echte strafrechtspecialisten bij u in de regio.

Gespecialiseerde advocaten

StrafrechtadvocatenNetwerk.nl is een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten. Wanneer u uw strafzaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een gespecialiseerde advocaat bij u in de regio. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan 5 jaar ervaring met de bijstand van cliënten in diverse strafzaken. Wij hebben onze eigen rijbewijsspecialisten die in staat zijn om u bij te staan in de verschillende procedures waarmee u te maken krijgt:

  1. Strafzaak; invordering rijbewijs
  2. CBR procedure: EMG of onderzoek naar de rijvaardigheid

Door de samenloop van de verschillende procedures is een doorsnee strafrechtadvocaat niet langer in staat u adequaat bij te staan en u te adviseren hoe u het snelst het rijbewijs terug kunt krijgen. U hebt tegenwoordig een gespecialiseerde advocaat nodig!

Laagste tarieven

Via ons netwerk krijgt u niet alleen gespecialiseerde rechtsbijstand, maar wij bieden ook de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs.

Onze advocaten werken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, beter bekend als een pro deo advocaat. Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van uw inkomen en vermogen twee jaar terug. Dat is de basis waarop een aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand wordt beoordeeld. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u hoogstens een geringe eigen bijdrage, die u in bepaalde gevallen ook nog eens terug kunt krijgen via de bijzondere bijstand bij een Wwb-uitkering.

Komt u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking, dan hanteren de bij ons netwerk aangesloten advocaten een tarief van slechts € 135,00 excl. BTW per uur. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website.

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat bij u in de regio die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

Heeft u met spoed een advocaat nodig? Bel ons dan via (06)10100688. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij te staan!

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden